Zemljevid  

Upravni odbor Prve dolenjske posojilnice v Metliki

Na razglednici je upravni odbor Prve dolenjske posojilnice v Metliki leta 1905. Z leve stojijo: Leopold Flajšman, uslužbenec na sodniji, posestnik in gostilničar; Franc Sajovec, sodni kancelist; Josip Flajšman, župan; Otmar Šturm, posestnik in trgovec. Z leve sedijo: Frančišek Wacha, lekarnar in posestnik; Leopold Gangl, sodni uslužbenec, občinski tajnik, posestnik in ravnatelj prve dolenjske posojilnice, imenovan tudi Metliški bog; Ivan Golia, posestnik; Franjo Guštin, okrajni poštar in posestnik; Anton Rajmer, trgove ...

Preberi več

Na razglednici je upravni odbor Prve dolenjske posojilnice v Metliki leta 1905. Z leve stojijo: Leopold Flajšman, uslužbenec na sodniji, posestnik in gostilničar; Franc Sajovec, sodni kancelist; Josip Flajšman, župan; Otmar Šturm, posestnik in trgovec. Z leve sedijo: Frančišek Wacha, lekarnar in posestnik; Leopold Gangl, sodni uslužbenec, občinski tajnik, posestnik in ravnatelj prve dolenjske posojilnice, imenovan tudi Metliški bog; Ivan Golia, posestnik; Franjo Guštin, okrajni poštar in posestnik; Anton Rajmer, trgovec in posestnik. Založil jo je trgovec Anton Mucha.

Slika

Lokacija

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

 Janko Bračika     

Založniki

Anton Mucha

Avtorji

Mucha, Anton

Čas nastanka fotografije

1905

Ključne besede

Prva dolenjska posojilnica v Metliki, POSOJILNICE, Metlika

Jeziki

Slovenski

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

O običajih in ljudeh

Datum digitalizacije

19.11.2016 06:53

Datum objave

09.09.2019 14:11

Zadnja sprememba

25.05.2017 09:54

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam