skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Štajerski tednik (2003- )

Po 55-ih letih izhajanja je časopis Tednik spremnil ime v Štajerski tednik. Časopis je pod tem imenom prvič izšel 13. marca 2003. Sprva je izhajal ob četrtkih, posamezna številka je štela 32 strani, od tega jih je bila približno polovica tiskanih v barvah. Povsem se je odel v barve 22. aprila 2004.

1. marca 2005 je Štajerski tednik začel izhajati dvakrat tedensko: ob torkih in petkih. Nov, pomlajen in aktualnejši časopis je Jože Bračič, direktor družbe Radio-Tednik, predstavil z naslednjimi besedami: »V torkovih izdajah bomo v Štajerskem tedniku dajali poudarek predvsem aktualnim dogodkom čez vikend, zdravstvenim in drugim nasvetom ter obilnim športnim stranem. V petkovih izdajah, ki bodo praviloma obsežnejše, na 32 straneh, pa se bomo lotevali tudi zahtevnejših in raziskovalnih sestavkov ter jih popestrili s TV oknom in celo vrsto brezplačnih prilog.« (glej Štajerski tednik, 4.3.2005, str.9)

Ob tej prelomnici se je tedenski obseg Štajerskega tednika povečal za 50 odstotkov, s prvotnih 36 na skupno 48 strani na teden. Petkovi izdaji je priložena redna samostojna priloga TV okno, Štajerski tednik spremljajo tudi občasne priloge Avtomobilizem, Kakovost bivanja, Gremo na počitnice, Osebne finance, Kronika ter druge.

 
.

Slika

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.