Zemljevid  

Sprejem v Metliki pred Makarjevo hišo, nasproti novo zgrajenega hotela.  Zbrani poslušajo nagovor podpredsednika občinske skupščine Franca Jakljeviča. Od leve v prvi vrsti stojijo: s temnimi sončnimi očali republiški sekretar za promet in zveze Alojz Žokalj – Džidži, peti v prvi vrsti, s pokrčenim desnim komolcem in rahlo pokrčenim kolenom je Manek Fux, takratni direktor Kometa. Sedmi v prvi vrsti, s pokrčenim komolcem in brčicami je Danijel Mižigoj, šef gradbišča. Deveti v prvi vrsti, z rokama v žepih je ...

Preberi več

Sprejem v Metliki pred Makarjevo hišo, nasproti novo zgrajenega hotela.  Zbrani poslušajo nagovor podpredsednika občinske skupščine Franca Jakljeviča. Od leve v prvi vrsti stojijo: s temnimi sončnimi očali republiški sekretar za promet in zveze Alojz Žokalj – Džidži, peti v prvi vrsti, s pokrčenim desnim komolcem in rahlo pokrčenim kolenom je Manek Fux, takratni direktor Kometa. Sedmi v prvi vrsti, s pokrčenim komolcem in brčicami je Danijel Mižigoj, šef gradbišča. Deveti v prvi vrsti, z rokama v žepih je Niko Belopavlovič, zaslužen za to, da se je cesta začela predčasno delati. Ob fičku na škarpi stoji Viktor Švigelj, dolgoletni učitelj matematike.

Album hrani Peter Badovinac st. z Jugorja. Zapisi so spomini g. Badovinca.

Slika

Lokacija

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

Peter Badovinac

Čas

1963

Ključne besede

Cesta, MODERNIZACIJA

Jeziki

Slovenski

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Novo mesto ̶ Metlika

Datum digitalizacije

13.11.2019 12:36

Datum objave

18.11.2019 09:52

Zadnja sprememba

11.03.2020 08:28

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam