Zemljevid  

Na sprejemu na Hrastu je  Marko Belopavlovič nagovoril navzoče. Stoji v sredini, s klobukom na glavi, obrnjen proti objektivu, pred trakom in zre v državnega sekretarja za promet in zveze Alojza Žoklja – Džidžija, za njim stoji Peter Popovič, kasneje dolgoletni direktor Grude v Ljubljani. Na Petrovi levi, s fotoaparatom v roki, je urednik radia in televizije Mirko Vesel. Ob boku s trakom, z glavo rahlo navzdol in dvignjeno pričesko, stoji z rokami v žepu Ivan Žele, takratni ravnatelj OŠ Metlika. Na desni strani fotografije, v sredini, z glavo na ...

Preberi več

Na sprejemu na Hrastu je  Marko Belopavlovič nagovoril navzoče. Stoji v sredini, s klobukom na glavi, obrnjen proti objektivu, pred trakom in zre v državnega sekretarja za promet in zveze Alojza Žoklja – Džidžija, za njim stoji Peter Popovič, kasneje dolgoletni direktor Grude v Ljubljani. Na Petrovi levi, s fotoaparatom v roki, je urednik radia in televizije Mirko Vesel. Ob boku s trakom, z glavo rahlo navzdol in dvignjeno pričesko, stoji z rokami v žepu Ivan Žele, takratni ravnatelj OŠ Metlika. Na desni strani fotografije, v sredini, z glavo nagnjeno na desno stran in levo roko upognjeno v komolcu, stoji Stane Dolenc. Drugi, ki stoji pred avtomobilom z leve, je direktor cestnega podjetja Franc Gorenc.

Album hrani Peter Badovinac st. z Jugorja. Zapisi so spomini g. Badovinca.

Slika

Lokacija

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

Peter Badovinac

Čas

1963

Ključne besede

Cesta, MODERNIZACIJA

Jeziki

Slovenski

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Novo mesto ̶ Metlika

Datum digitalizacije

13.11.2019 12:34

Datum objave

18.11.2019 09:52

Zadnja sprememba

13.11.2019 12:34

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam