Zemljevid  

Pozdrav na Jugorju

Pred polno mizo dobrot Pepi  in Milka Badovinac v belokranjski narodni noši pozdravljata navzoče, ki so se udeležili otvoritve ceste Novo mesto–Metlika. Na fotografiji: v prvi vrsti, pred Milko, Peter Badovinac prepozna takratnega republiškega sekretarja za promet in zveze Alojza Žoklja – Džidžija, v svetlejši moški obleki in s temnimi očali. Drugi, ki ima temnejša sončna očala, je Luka Leskovšek, pred njim z očali in roko v žepu suknjiča je Stane Dolenc. Franc Gorenc se na fotografiji drži za brado, zr ...

Preberi več

Pred polno mizo dobrot Pepi  in Milka Badovinac v belokranjski narodni noši pozdravljata navzoče, ki so se udeležili otvoritve ceste Novo mesto–Metlika. Na fotografiji: v prvi vrsti, pred Milko, Peter Badovinac prepozna takratnega republiškega sekretarja za promet in zveze Alojza Žoklja – Džidžija, v svetlejši moški obleki in s temnimi očali. Drugi, ki ima temnejša sončna očala, je Luka Leskovšek, pred njim z očali in roko v žepu suknjiča je Stane Dolenc. Franc Gorenc se na fotografiji drži za brado, zraven njega se smehlja Danijel Mižigoj, šef gradbišča.

Album hrani Peter Badovinac st. z Jugorja. Zapisi so spomini g. Badovinca.

Slika

Lokacija

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

Peter Badovinac

 

Avtorji

Nemanič Baškovič, Lidija

Čas

1963

Ključne besede

Cesta, MODERNIZACIJA

Jeziki

Slovenski

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Novo mesto ̶ Metlika

Datum digitalizacije

13.11.2019 12:08

Datum objave

18.11.2019 09:52

Zadnja sprememba

13.11.2019 12:08

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam