skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975. Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredn ...

Preberi več

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975.

Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredno spoznanje, da mora postati informacija vse bolj last vsakega delovnega človeka, vsakega občana."

Slika

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

NT&RC

Lokacija

Celje

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Kardeljanske novosti
Seznam zaposlenih pri NT & RC

Datum digitalizacije

15.11.2010 07:45

Datum objave

15.11.2010 08:45

Zadnja sprememba

06.08.2018 06:11

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam