Zemljevid  

Gosti in domačini na Jugorju

Visoki predstavniki segajo Milki in Pepiju v roko, z nasmeški na obrazih delujejo zelo zadovoljni z novo pridobitvijo in nagovorom Badovinca. Od leve s prekrižanimi rokami pod prsmi je Lojze Sodja st., pred prvim oknom na levi z rokami na hrbtu je Janez Klemenčič, Milkin brat in stric Petra Badovinca st. Ob Pepijevi desni rami se v ozadju s prešernim nasmehom vidi Ivan Škof. Ob lipi, ženica s svetlejšo jopo in ruto na glavi, je Marija Badovinac. Fantič, ki v rokah drže rože, strmi v tla in je delno obrnjen proti fotoaparatu je Viktor Plut ...

Preberi več

Visoki predstavniki segajo Milki in Pepiju v roko, z nasmeški na obrazih delujejo zelo zadovoljni z novo pridobitvijo in nagovorom Badovinca. Od leve s prekrižanimi rokami pod prsmi je Lojze Sodja st., pred prvim oknom na levi z rokami na hrbtu je Janez Klemenčič, Milkin brat in stric Petra Badovinca st. Ob Pepijevi desni rami se v ozadju s prešernim nasmehom vidi Ivan Škof. Ob lipi, ženica s svetlejšo jopo in ruto na glavi, je Marija Badovinac. Fantič, ki v rokah drže rože, strmi v tla in je delno obrnjen proti fotoaparatu je Viktor Plut iz Mačkovca, fant s klobukom je Ivan Stepan iz Malin, fant, ki je delno obrnjen proti objektivu je Jakob Stariha s Sel pri Jugorju, v svetlejših hlačah je Niko Goleš z Jugorja, na njegovi desni je Janko Klemenčič s Sel pri Jugorju.

Album hrani Peter Badovinac st. z Jugorja. Zapisi so spomini g. Badovinca.

Slika

Lokacija

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

Peter Badovinac

 

Avtorji

Nemanič Baškovič, Lidija

Čas

1963

Ključne besede

Cesta, MODERNIZACIJA

Jeziki

Slovenski

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Novo mesto ̶ Metlika

Datum digitalizacije

13.11.2019 12:18

Datum objave

18.11.2019 09:52

Zadnja sprememba

13.11.2019 12:18

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam