skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Sodelujoči na okrogli mizi

Na vprašanja vinogradnikov so poskušali odgovoriti in predstaviti vinogradniško dejavnost in pridelavo kakovostnih vin doc. dr. Mojmir Wondra z Biotehniške fakultete v Ljubljani, Andrej Bajuk s Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto in Gregor Repovž, ki je že pridelano vino primerno spojil z odlično hrano, ki jo pripravljajo v njihovi gostilni Repovž. Predsednik Društva vinogradnikov Mirna Franc Jevnikar je predstavil delovanje lokalnega vinogradniškega društva in izpostavil letošnjo prav posebno letino, ki je posledica težavnih vremenskih razmer, zato so bili nasveti o predelavi grozdja za vinogradnike še posebej dobrodošli. Večer je spretno vodil Slavko Podboj, ki je od sogovornikov poskušal izvedeti kar največ koristnih nasvetov kako iz grozdja precej slabe kakovosti pridelati vino, ki se bo po kakovosti vsaj približalo prejšnjim letnikom, ki so bili nekateri še posebej dobri.

Photo

Filtering options

Search

Content type

Categories
Categories
Categories
Categories
Categories

Region selection


2008 - 2024 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.