Zemljevid  

Sedanjost in prihodnost

Člani PGD Podljubelj se uspešno udeležujejo gasilskih tekmovanj doma in v tujini, skrbijo za opremo in podmladek. Preberi več
Podljubeljski gasilci skrbijo za letni pregled gasilskih aparatov, usposabljajo se za tekmovanja, kažejo načine požarne varnosti učencem v Podružnični osnovni šoli Podljubelj, poskrbijo za dostojno poslednje slovo od članov na pogrebih s častno stražo in govorom, izvajajo redne vaje in usposabljanja znotraj svojih vrst in sodelujejo z različnimi društvi v vasi in izven nje (Rdeči križ, Turistično društvo, itd.).
V gasilskem domu so shranjeni številni pokali in medalje z občinskih in medobčinskih tekmovanj doma in v tujini. Trikrat so se uvrstili na regijsko (enkrat so osvojili 2. mesto) in republiško tekmovanje. Pokal so prinesli s tekmovanj na avstrijskem Koroškem, za mednarodna sodelovanja so prejeli tudi več priznanj. Odmevna so tudi tekmovanja v Franciji, v Ste Marie Aux Mines, mestu, pobratenem s Tržičem.
Aktualni predsednik PGD Podljubelj je Drago Ahačič, tajnica Frida Valenčič.
Podljubeljski gasilci so skozi vse obdobje zgledno sodelovali s krajani Podljubelja, občinsko gasilsko zvezo Tržič, občino Tržič, častno članico BPT Tržič in vsemi tovarniškimi gasilskimi društvi, treba je omeniti tudi požarno-varnostni sklad. Vsem se najlepše zahvaljujejo.
Trenutno potekajo med vaščani Podljubelja in širše akcije, ki so namenjene zbiranju sredstev za novo gasilsko vozilo in preureditev garaže. To dokazuje, da društvo z močno tradicijo živi in deluje naprej.

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam