skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Na fotografiji sem v stojici, ki je bila včasih zelo pribljubljen del otroške opreme.  Zadaj naš družinski avto Zastava 101 oz. kot smo mu krajše rekli stoenka.  Bil je eden izmed najprepoznavnejših osebnih avtomobilov tistega časa, izdelovali so jih v jugoslovanski tovarni vozil Crvena Zastava.  Začetek proizvodnje avtomobila je bil oktobra 1971. Avto je v Jugoslaviji hitro postal najbolj priljubljen in je zlagoma povzročil konec proizvodnje starejših modelov.   ...

Preberi več

Na fotografiji sem v stojici, ki je bila včasih zelo pribljubljen del otroške opreme.  Zadaj naš družinski avto Zastava 101 oz. kot smo mu krajše rekli stoenka.  Bil je eden izmed najprepoznavnejših osebnih avtomobilov tistega časa, izdelovali so jih v jugoslovanski tovarni vozil Crvena Zastava. 

Začetek proizvodnje avtomobila je bil oktobra 1971. Avto je v Jugoslaviji hitro postal najbolj priljubljen in je zlagoma povzročil konec proizvodnje starejših modelov.

 

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Strmecki Vinko

Čas, ki ga prikazuje slika

1978

Obdobje nastanka slike

Po 2. svetovni vojni

Kraj

Bizeljsko

Osebe na fotografiji

Sabina Stanič

Ključne besede

hojice, otroštvo, Bizeljsko, Zastava 101

Datum objave

08.11.2018 13:14

Zadnja sprememba

08.11.2018 13:14

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam