Planinski mentorji duše planinske dejavnosti z mladino,

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«.

Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marijan Čeligoj  sta se v imenu Mladinskega odseka PD zahvalila mentorjem za njihovo plemenito delo z mladimi in jim vročila drobna darila.

Z leve: Marijan Čeligoj, Ivan Valenčič, Tončka Novak, Fani Čemažar, Marija Novak, delegatka MK PZS   iz PD Koper planinka mentorica Gorupova iz Kopra in Mirjam Čeligoj načelnica MO PD Ilirska Bistrica. 230/tekst in foto: vč,