Dozidava brežiške osnovne šole leta 1985

Pogled na Osnovno šolo Brežice po dozidavi prizidka leta 1985. Brežiški osnovni šoli so iz sredstev občinskega samoprispevka dozidali 7 učilnic za pouk s prilagojenim učnim programom in povečali šolsko kuhinjo. Ravnateljica Milena Jesnko je v nagovoru izrekla priznanje glavnemu projektantu dipl. ing. arh. Francu Filipčiču za domiselno speljano nalogo, saj se na novo zgrajeni del lepo in nevsiljivo kot del celote vključuje v obstoječo zgradbo.  Izvajalec SGP Pionir - TOZD Krško je prevzel gradbena in obrtniška dela ...

Preberi več

Pogled na Osnovno šolo Brežice po dozidavi prizidka leta 1985.

Brežiški osnovni šoli so iz sredstev občinskega samoprispevka dozidali 7 učilnic za pouk s prilagojenim učnim programom in povečali šolsko kuhinjo.

Ravnateljica Milena Jesnko je v nagovoru izrekla priznanje glavnemu projektantu dipl. ing. arh. Francu Filipčiču za domiselno speljano nalogo, saj se na novo zgrajeni del lepo in nevsiljivo kot del celote vključuje v obstoječo zgradbo. 

Izvajalec SGP Pionir - TOZD Krško je prevzel gradbena in obrtniška dela. Gradnja je trajala od julija 1948.

Fotografijo je prispevala Osnovna šola Brežice.

Slika

Lokacija

Informacije

Objavil

Sabina Stanič

Čas, ki ga prikazuje slika

1985

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Kraj

Brežice

Ključne besede

osnovne šole, Brežice, dozidave, šole s prilagojenim programom

Datum objave

14.11.2017 09:45

Zadnja sprememba

14.11.2017 09:45
Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam