Zemljevid  

Brkini: V Smrjah so odprli nov sadovnjak, 1960

V jeseni 1960 so bila zaključena dela pri urejanju velikega sadnega kompleksa v okolici Smrij pod Premom.  Mnogi so si obetali obilo sadja, celo obuditev sadjarstva v Brkinih… Na sliki: Prizor z otvoritve sadovnjaka s častnimi gosti, ilirsko bistriškimi občinskimi funkcionarji  in predstavniki ministrstva  za kmetijstvo.   Na sliki z desne:  Rado Škrlj, s klobukom Anton Dolgan Branko, Albin Kuret, Ivan Valenčič Savo, predstavniki kmetijskega ministrstva ….   Pionirja iz OŠ Prem sta vsem gostom poklo ...

Preberi več

V jeseni 1960 so bila zaključena dela pri urejanju velikega sadnega kompleksa v okolici Smrij pod Premom.  Mnogi so si obetali obilo sadja, celo obuditev sadjarstva v Brkinih…

Na sliki: Prizor z otvoritve sadovnjaka s častnimi gosti, ilirsko bistriškimi občinskimi funkcionarji  in predstavniki ministrstva  za kmetijstvo.

 

Na sliki z desne:  Rado Škrlj, s klobukom Anton Dolgan Branko, Albin Kuret, Ivan Valenčič Savo, predstavniki kmetijskega ministrstva ….

 

Pionirja iz OŠ Prem sta vsem gostom poklonila cvetje in jima zaželela prijetno počutje v Brkinih. (312/vč)

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

nn

Čas, ki ga prikazuje slika

1960

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Osebe na fotografiji

Gostje na otvoritvi sadovnjaka

Ključne besede

sadovnjak, gostje

Datum objave

19.11.2017 10:21

Zadnja sprememba

19.11.2017 10:21

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam