Zemljevid  

Atlet Tone Agrež v cilju

Atletski miting na Glaziji 1. septembra 1940 v organizaciji SK Celje. Na mitingu je nastopilo 60 tekmovalcev iz Slovenije in sosednje Hrvaške iz naslednjih klubov Bratstvo Jesenice, Concordia Zagreb, Ilirija Ljubljana, Maraton Maribor, Primorje in Planina iz Ljubljane, Rapid in Železničar iz Maribora ter domači SK Celje, ki je bil organizator mitinga. Tone Agrež, član domačega kluba, je bil na tem tekmovanju v teku na 5.000 m tretji. Tekmovalca, ki stojita ob robu tekmovalne steze, sta zasedla prvo in drugo mesto. Za drogom stoji V. Štajner (Steiner), ...

Preberi več

Atletski miting na Glaziji 1. septembra 1940 v organizaciji SK Celje.

Na mitingu je nastopilo 60 tekmovalcev iz Slovenije in sosednje Hrvaške iz naslednjih klubov Bratstvo Jesenice, Concordia Zagreb, Ilirija Ljubljana, Maraton Maribor, Primorje in Planina iz Ljubljane, Rapid in Železničar iz Maribora ter domači SK Celje, ki je bil organizator mitinga. Tone Agrež, član domačega kluba, je bil na tem tekmovanju v teku na 5.000 m tretji. Tekmovalca, ki stojita ob robu tekmovalne steze, sta zasedla prvo in drugo mesto. Za drogom stoji V. Štajner (Steiner), atlet na desni pred njim je nepoznan.

Vir: osebni arhiv in Almanah celjske atletike, 1954, str. 29-30
Prispeval: Rudi Škedelj

Slika

Lokacija

Informacije

Čas, ki ga prikazuje slika

1. 9. 1940

Obdobje nastanka slike

Obdobje med 1. in 2. svetovno vojno

Kraj

Celje

Osebe na fotografiji

Tone Agrež, Valter Steiner

Ključne besede

atletika, tek

Datum objave

28.04.2017 15:54

Zadnja sprememba

28.04.2017 17:07

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam