8. razred - 1. OŠ Celje (1963-64)

V prvi vrsti: Alenka Pilih (Pfefferer), Alenka Mrevlje, Mirko Jegrišnik, Marjan Gril, Milena Čatorič (Vornšek) V drugi vrsti: Sonja Celcer (Gaber), Marija Gnilšek (Poček), Mirko Kolenc, Marko Jezernik, Edita Tavželj (Čebela), Damjana Škrabl (Vilčnik) Tretja vrsta: Rafko Jan, Hauko Mirko, Miran Recko, Vinko Šeligo, Alenka Cank (Soklič), Dragica Plevčak (Penovski) Četrta vrsta: Ivo Braškin, Igor Lešnik, Srečko Čater, Marjan Verdev, Marjeta Potočnik (Đurica), Katja Senica (Štuklek), Branka Jager (Primc), M ...

Četrta vrsta: Ivo Braškin, Igor Lešnik, Srečko Čater, Marjan Verdev, Marjeta Potočnik (Đurica), Katja Senica (Štuklek), Branka Jager (Primc), Mira Krebs (Vračun)
Zadnja vrsta: Milan Čepin, Franci Ferk, Tončka Šarlah, Andrej Pfefferer, Darinka Oberčkal (Kolenc), Branko Jazbinšek, Milenka Turnšek (Kajtner), Vera Kalapati (Mažgon),

Prof. Herta Trobej, prof. Zora Cilenšek (razredničarka), prof. Rado Palir

DES, foto studio