skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Ljubljanska jajčna jed, škofov kruh in Hildegardini piškoti

V sredini škofov kruh s sadjem in orehi, v ospredju in zadaj levo ljubljanska jajčna jed (recept iz 19. stoletja), levo Hildegardini piškoti za živce ter ostali priboljški. Specialitete so pripravile bibliotekarke Slovanske knjižnice. 

Slika

Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.