skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Razstava Alenke Slavinec

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož vabi na razstavo Alenke Slavinec Zavedanje enosti. Fotografinja, producentka, komunikologinja, okoljevarstvenica in umetnica na svojstven način predstavlja esenco življenja in spremembe konceptov od znotraj in navzven, kot neke vrste vabilo in vstop v novo življenje po pandemiji Covid. Ali je to mogoče in ali smo to pripravljeni sprejeti, bomo presodili sami ob novem opusu fotografj, montaž, instalacij in avtorskega zvoka Alenke Slavinec.

V četrtek, 30. septembra 2021, ob 18. uri bo najprej v Mestnem kinu Ptuj projekcija filma Ljubezen v nas / Love in us Lipizzaner Horses by Alenka Slavinec, potem sledi ogled razstave v Miheličevi galeriji.

Dogodek bo popestril nastop mojstric zvokov Gaje Klas s kristalnimi posodami in Mie Frangeš z gongi. Iz Kanade se bo v živo javil poglavar Phil Lane, sledila bodo še druga presenečenja.

Razstava bo na ogled do 14. novembra 2021. Ogledate si jo lahko v skladu s priporočili NIJZ o preprečevanju širjenja koronavirusne bolezni covid-19.

Fotogalleria

Opzioni di filtraggio

Ricerca

Tipo di contenuto

Categorie
Categorie
Categorie
Categorie
Categorie

Scelta della regione


2008 - 2024 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.