skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Prežganka

Fotografija prikazuje prežganko. Prežganko so zaradi obilice kumine kuhali za lajšanje želodčnih težav, a se je zaradi preprostosti in dostopnosti sestavin pogosto znašla na dnevnem jedilniku. Tudi za polpete so porabili ostanke govedine od nedeljskega kosila. Hrenov zos je bil okusen priboljšek ob bolj kot ne suhih polpetih. Na prežganju – ajnprenu so popražili hren in ga pokuhali v belem vinu. Krompirjevo solato so sezonsko osvežili s kumaro z vrta.

Slika

Panoramica privacy

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Opzioni di filtraggio

Ricerca

Tipo di contenuto

Categorie
Categorie
Categorie
Categorie
Categorie

Scelta della regione


2008 - 2025 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.