skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Dan Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto

Prisrčno vabljeni, da praznujete z nami.

BREZPLAČNI VPIS V KNJIŽNICO

Še niste član naše knjižnice? V ponedeljek, 1. marca, podarjamo brezplačni prvi vpis v knjižnico. Vpišite se preko spleta ali obiščite vam najbližjo enoto naše knjižnice.

15.00 – Odkrivamo skrite kotičke knjižnice
Virtualni sprehod po knjižnici igralca Janeza Cesarja

Bi radi izvedeli več o žlahtnem komedijantu, dolenjskem rojaku, igralcu SNG Drame in Prešernovem nagrajencu Janezu Cesarju? Pojdite z nami na kratek virtualni ogled njegove spominske sobe in osebne knjižnice, ki je skupaj z ostalo njegovo zapuščino v novomeški knjižnici na sodoben način na voljo tako uporabnikom kot tudi obiskovalcem kulturnih znamenitosti Novega mesta in Dolenjske. Dobimo se na FB strani Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto.

17.00 – Spletna predstavitev knjige
Feri Lainšček: Kurji pastir

Prejemnik številnih književnih nagrad in Prešernov nagrajenec Feri Lainšček z romanom Kurji pastir odstira dolgo potlačene spomine in doživeto piše o dogodkih iz zgodnjega otroštva. Z njim se bo pogovarjala Carmen L. Oven. Vabljeni, da si dogodek ogledate v živo na YouTube kanalu Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto.

19.00 – Svetlobna projekcija na pročelju knjižnice
Novomeška knjižnica med preteklostjo in prihodnostjo

Mapirana svetlobna video projekcija, ki jo je zasnoval Tomaž Grdin, orisuje pomembnejše mejnike razvoja objekta novomeške knjižnice skozi čas. Na ogled bo od 19. ure na pročelju knjižnice pri vhodu na Oddelek za mladino.

Fotó galéria

Szűrési lehetőségek

Keresés

Tartalom típus

Kategória
Kategória
Kategória
Kategória
Kategória

Régió választása


2008 - 2024 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.