skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec

ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec je javni zavod, ki ga je ustanovila Občina Žalec leta 2001. Njegovo osnovno poslanstvo je opravljanje javne službe na področjih kulture, športa in turizma. Preberi več
Izvaja tudi tržno dejavnost, katere prihodke sestavljajo prihodki organizacije in soorganizacije prireditev, časopisa Utrip, posredništva pri prodaji vstopnic, najemnin, prodaje spominkov, pijače, turističnih paketov, vodenj in vstopnin.

Ustanoviteljica mu je v upravljanje prenesla javno infrastrukturo vseh treh področij (Savinova hiša z likovnim salonom, Dom II. slovenskega tabora Žalec, kompleks atletskega štadiona z nogometnim igriščem,  Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije, INFO center ribnika Vrbje in  učno ekološko pot Vrbje).

ZKŠT Žalec ima tri organizacijske enote: OE kultura, OE šport in OE turizem in splošno področje. V Zavodu je zaposlenih 15 delavcev. Organi zavoda so: svet zavoda, strokovni svet za kulturo, strokovni svet za šport in strokovni svet za turizem.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Kategorije

Zavod

Telefon

03 712 12 50

Elektronski naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Datum objave

19.12.2012 09:46

Zadnja sprememba

19.12.2012 09:50

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam