skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

ERICo Velenje, Inštitut za ekološke raziskave

Osnovna dejavnost inštituta so raziskave in analize okolja, s katerimi ugotavljajo vplive na okolje in iščejo načine njihovega odpravljanja ali zmanjšanja.

Preberi več

ERICo d.o.o., Inštitut zaekološke raziskave, je  v širšem prostoru ugledna institucija za celovitoobravnavo ekoloških izzivov. Osrednja dejavnost inštituta so storitve naokoljskih področjih, ki jih zahteva zakonodaja: Zakon o varstvu okolja,Nacionalni program varstva okolja, zakonodaja na področju voda, zraka, tal,odpadkov. K storitvam sodijo laboratorijskih analize in storitve, monitoringi,različne okoljske raziskave, programi varstva okolja, sanacijski programi,okoljsko in delovno izobraževanje, storitve vezane na okoljska vprašanja inprobleme, sonaravni in trajnostni razvoj ter ostalo. Celovit sistem kakovostiposlovanja inštituta je skladen z mednarodnimi standardi ISO 9001/2008,laboratorijska dejavnost pa s certifikatom SIST EN ISO/IEC 17025.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Kategorije

Podjetje

Telefon

038981930

Elektronski naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletni naslov

http://www.erico.si/

Datum objave

03.03.2010 12:32

Zadnja sprememba

21.01.2019 07:59

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam