skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Stand up Boštjana Gorenca-Pižame

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj vas v sredo, 14. decembra 2016, ob 17. uri vabi k ogledu izobraževalne STAND UP komedije Tvoja kariera v Evropski uniji v izvedbi Boštjana Gorenca – Pižame. Na dogodku sodeluje tudi Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic.

Projekt STAND UP – Tvoja kariera v EU (v okviru progama Jean Monnet) razvija in implementira inovativen pristop k poučevanju in učenju o evropskih temah, ki temelji na humorju in je usmerjen na razvoj spretnosti, povezanih predvsem s področji zaposlitvenih možnosti v EU, evropskega državljanstva in poznavanja svojih evropskih pravic. 

Osrednji del projekta je organizacija izobraževalnih dogodkov v različnih krajih po Sloveniji od septembra 2016 do junija 2017. Dogodki obsegajo treninge za učitelje Ljudskih univerz ter interaktivno delavnico STAND UP – Tvoja kariera v EU, kjer stand up komik Boštjan Gorenc – Pižama prikazuje pravice evropskih državljanov in zaposlitvene možnostih v EU na humoren način. Dogodki se zaključujejo z okroglo mizo v sodelovanju z varuhinjo človekovih pravic Vlasto Nussdorfer ter z zaposlitvenimi svetovalci mreže EURES.

Vstop je brezplačen!

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.