skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Univerzitetna knjižnica Maribor

Univerzitetna knjižnica Maribor (UKM) je osrednja univerzitetna knjižnica, ki daje s svojo dejavnostjo informacijsko podporo izobraževalnemu, znanstvenoraziskovalnemu in umetniškemu delu na univerzi, koordinira izdelavo bibliografije Univerze, izobražuje uporabnike o knjižničnem sistemu. Per saperne di più
Univerzitetna knjižnica Maribor (UKM) je osrednja univerzitetna knjižnica, ki daje s svojo dejavnostjo informacijsko podporo izobraževalnemu, znanstvenoraziskovalnemu in umetniškemu delu na univerzi, koordinira izdelavo bibliografije Univerze, izobražuje uporabnike o knjižničnem gradivu ter posreduje informacije za raziskovalno in strokovno delo tudi drugim uporabnikom. Kot arhivska knjižnica hrani obvezne izvode knjižničnega gradiva z območja Republike Slovenije, kot domoznanska knjižnica zbira, dokumentira in posreduje domoznansko gradivo za mesto Maribor in njegovo širšo okolico.
Univerzitetna knjižnica Maribor se povezuje z viskošolskimi knjižnicami v knjižnični informacijski sistem Univerze v Mariboru (KISUM).
 

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Categorie

Istituto

Telefono

02/250 74 00

Email

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Indirizzo web

http://www.ukm.si/

Data di pubblicazione

29.02.2008 15:37

Ultima modifica

06.05.2013 16:19

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam