skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Krščanska cerkev Kalvarija

Krščanska cerkev Kalvarija je protestantska cerkev, ki pa ne pripada nobeni denominaciji, temveč je del mednarodnega gibanja krščanskih cerkva Calvary Chapel. Na svetu obstaja več kot 1500 cerkva Calvary Chapel, vendar je vsaka cerkev samostojna. Skupna nam je ljubezen do Boga in želja, da služimo ljudem. Verjamemo, da cerkev ni organizacija, temveč skupina ljudi, ki so zedinjeni v veri v Jezusa Kristusa. On je glava cerkve in Sveto pismo je temelj vsega, kar verjamemo in delamo.

 

Per saperne di più

Ustanovili smo jo verniki iz Celja z namenom, da bi skupaj slavili in bolje spoznavali Boga. Krščanstvo za nas pomeni veliko več kot zgolj to, da se občasno zbiramo na verskih srečanjih – gre za življenje, ki je predano Jezusu Kristusu vsak dan in na vsakem področju našega življenja.

Seveda pa potrebujemo medsebojno spodbujanje, da lahko živimo takšna življenja in uresničujemo, kar nam je zapisal apostol Pavel: “Kristusova beseda naj bogato prebiva med vami. V vsej modrosti se med seboj poučujte in spodbujajte. S psalmi, hvalnicami in duhovnimi pesmimi v svojih srcih hvaležno prepevajte Bogu” Kol. 3,16

V ta namen imamo tedenska bogoslužja, kjer se osredotočamo na Božjo besedo in pesmi slavljenja.

Naša bogoslužja se ponavadi začnejo s pesmimi slavljenja. Voditelji slavljenja igrajo kitare ali druga glasbila, medtem ko mi slavimo Gospoda in mu dajemo hvalo. Pesmi so preproste za petje in si jih ni težko zapomniti. Naša želja je veliko več kot samo to, da skupaj pojemo duhovne pesmi. To je osebni čas za vsakega izmed nas, da resnično slavimo Gospoda z našimi srci ter da mu izrazimo svojo ljubezen in hvaležnost.

Poleg slavljenja je proučevanje Svetega pisma eden pomembnejših razlogov za naše sestajanje. Na naših sestankih ob nedeljah nas pastor ali drug učitelj vodi v proučevanju določene knjige Svetega pisma, od vrstice do vrstice, od poglavja do poglavja. Želimo poznati Njegovo Besedo, da bi bili ojačani v svoji veri ter da bi lahko sprejeli Gospodovo vodstvo za naša vsakdanja življenja.

Poleg bogoslužja ob nedeljah se prav tako zbiramo med tednom v različnih hišnih skupinah, kjer skupaj molimo, preučujemo Sveto pism

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Telefono

041/ 850 -651

Email

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Data di pubblicazione

18.10.2017 13:48

Ultima modifica

18.10.2017 13:48

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam