skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Knjižnica Sevnica

Knjižnica Sevnica je splošna knjižnica in deluje od leta 1959 kot osrednja knjižnica za občino Sevnica. Per saperne di più

V Knjižnici Sevnica zbirajo, obdelujejo, hranijo in posredujejo raznovrstno knjižnično gradivo (knjige, serijske publikacije (revije idr.) ter neknjižno gradivo (glasbene in druge zgoščenke ter videogradivo (filmi, risanke). Uporabnikom v izposoji izposojajo knjižnično gradivo ter jim pomagajo pri iskanju gradiva ter različnih informacij. Izvajajo tudi knjižno in knjižnično vzgojo v okviru bibliopedagoške dejavnosti (za predšolske otroke ter osnovno- in srednješolce) ter informacijsko opismenjevanje. Pomemben del njihovega dela predstavlja tudi izvajanje domoznanske dejavnosti (pridobivanje in obdelava ter hranjenje domoznanskega gradiva, pomembnega za lokalno skupnost). Organizirajo in izvajajo tudi številne kulturne prireditve (predavanja, delavnice idr.) za otroke in mladino ter odrasle ter za prebivalce s posebnimi potrebami. Pri izvajanju svojega poslanstva se povezujejo z izobraževalnimi in ostalimi institucijami, društvi in organizacijami v lokalnem okolju.

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Categorie

Istituto

Telefono

07 814 03 04

Email

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Contatti

Anita Šiško

Data di pubblicazione

09.03.2011 12:10

Ultima modifica

10.03.2011 07:37

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam