skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

ERICo Velenje, Inštitut za ekološke raziskave

Osnovna dejavnost inštituta so raziskave in analize okolja, s katerimi ugotavljajo vplive na okolje in iščejo načine njihovega odpravljanja ali zmanjšanja.

Per saperne di più

ERICo d.o.o., Inštitut zaekološke raziskave, je  v širšem prostoru ugledna institucija za celovitoobravnavo ekoloških izzivov. Osrednja dejavnost inštituta so storitve naokoljskih področjih, ki jih zahteva zakonodaja: Zakon o varstvu okolja,Nacionalni program varstva okolja, zakonodaja na področju voda, zraka, tal,odpadkov. K storitvam sodijo laboratorijskih analize in storitve, monitoringi,različne okoljske raziskave, programi varstva okolja, sanacijski programi,okoljsko in delovno izobraževanje, storitve vezane na okoljska vprašanja inprobleme, sonaravni in trajnostni razvoj ter ostalo. Celovit sistem kakovostiposlovanja inštituta je skladen z mednarodnimi standardi ISO 9001/2008,laboratorijska dejavnost pa s certifikatom SIST EN ISO/IEC 17025.

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Categorie

Azienda

Telefono

038981930

Email

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Data di pubblicazione

03.03.2010 12:32

Ultima modifica

21.01.2019 07:59

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam