Mappa  

V spomin pesniku Milanu Vincetiču

V ponedeljek, 3. decembra 2018, ob 18. uri na Ta veseli dan kulture vabljeni v Pokrajinsko in študijsko knjižnico Murska Sobota na literarno-likovni večer V spomin pesniku Milanu Vincetiču, ki ga skupaj s knjižnico pripravlja Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota.

Per saperne di più

Na prireditvi, katere namen ni le ohranjati spomin na pesnika in pisatelja Milana Vincetiča (1957-2017), ampak tudi na novo premisliti in osvetliti njegovo literarno pot, se ga bodo spomnili akad. slikar prof. ZDENKO HUZJAN s samostojno razstavo in nizom spominov na pokojnega pesnika, umetnostni zgodovinar dr. JANEZ BALAŽIC z refleksijami slikarjevega dela, literarni zgodovinar prof. FRANCI JUST s predstavitvijo Milanovih pesmi iz zadnjega ustvarjalnega obdobja in Milanovi sodelavci - profesorji Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota (Branka Berdnik, Gabrijela Granfol Peurača, Zdenka Holsedl, Robert Košar, Darja Pojbič Kovačič, Vito Rožman, Tina Zver) z recitalom iz njegove poezije.

Vabljeni.

Fotogalleria

Posizione

Informazioni

Titolo

V spomin pesniku Milanu Vincetiču

Data di evento

18.00

Posizione

Zvezna ulica 10
9000 Murska Sobota

Data di pubblicazione

02.12.2018 14:39

Ultima modifica

02.12.2018 14:42

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam