Mappa  

Spoznajmo znamenite zgradbe preteklosti v mestu Murska Sobota

V četrtek, 27. septembra 2018, ob Svetovnem dnevu turizma, vabimo ob 17. uri v Pokrajinsko in študijsko knjižnico Murska Sobota na krajšo predstavitev pretekle podobe mesta in najznamenitejših zgradb v Murski Soboti, s poudarkom na koncu 19. in začetku 20. stoletja.

Per saperne di più

Najprej si bomo v knjižnici zgradbe kot so npr. Hranilnica južnega dela Železne županije, Hotel Dobrai, Bölcseva lekarna, Delavski dom idr. ob razlagi ogledali na slikoviti projekciji, zatem pa se bomo po nekdanji Aleksandrovi ulici (današnji Slovenski) tudi sprehodili in si te zgradbe iz preteklosti v sedanji podobi in vlogi tudi ogledali. Dogodek pripravljamo v sklopu Dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) in Tedna kulturne dediščine (TKD).

Zaklade kulturne dediščine v mestu Murska Sobota bomo odkrivali in spoznavali z učenci druge triade osnovnih šol v Murski Soboti, veseli pa bomo tudi vseh vas. Spoznajmo jih skupaj.

Vabljeni.

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Titolo

Spoznajmo znamenite zgradbe preteklosti v mestu Murska Sobota

Data di evento

17.00

Posizione

Zvezna ulica 10
9000 Murska Sobota

Data di pubblicazione

25.09.2018 11:59

Ultima modifica

25.09.2018 11:59

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam