skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Razvedrilno-poučni KVIZ IZZIV

Tudi v tem času, ko je knjižnica zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa zaprta, želimo ohranjati vez s knjigo, predvsem pa ostati povezani z bralci in uporabniki knjižnice. V ta namen bomo vsakodnevno, od ponedeljka do petka, pripravili kratek kviz kot majhen izziv o naši pisni kulturni dediščini, o knjigah, vsebinah in njihovih avtorjih.

Per saperne di più

S kvizom pričenjamo v ponedeljek, 6. aprila 2020, v soboto pa bomo izmed vseh pravilno rešenih kvizov izžrebali enega, ki bo prejel knjižno nagrado (lahko sodelujete vsak dan v tednu, ni pa obvezno, je pa večja možnost za osvojitev knjižne nagrade, a vsa vprašanja morajo biti pravilno rešena). Kviz bo dostopen na spletni strani Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota in na facebook strani knjižnice. Pred vsakim novim kvizom bodo objavljeni tudi pravilni rezultati kviza prejšnjega dne. Vabljeni k sodelovanju vsi, s prvim pričenjamo torej v ponedeljek, 6. aprila 2020.

Lepo vas pozdravljamo in ostanite zdravi.

Fotogalleria

Informazioni

Titolo

Razvedrilno-poučni KVIZ IZZIV

Categorie

Educazione

Data di pubblicazione

05.04.2020 20:38

Ultima modifica

05.04.2020 20:38

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam