skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Razstava: Domoljub iz našega kraja – Dr. Janez Oražem

Veliko je storil zanjo in za njene ljudi. Kdo? Dr. Janez Oražem, pred mnogimi leti edini zdravnik v ribniški dolini. Svoj poklic je opravljal s srcem in dušo, zato se ga mnogi še danes z veseljem spominjajo. Njegovo življenje je bilo bogato, polno zanimivih življenjskih zgodb. V knjižnici je v spomin nanj zaživela razstava Domoljub iz našega kraja – Dr. Janez Oražem, ki so jo pripravili učenci 1. razredov pod vodstvom učiteljic Nike Vrbinc Mihelič, Lucije Knavs in Anke Debeljak.

Razstava je nastala na podlagi projekta Domoljubje – program medgeneracijskega sodelovanja in sodelovanja med osnovno šolo dr. Franceta Prešerna, zdravstvenim domom dr. Janeza Oražma Ribnica, na pobudo Medgeneracijskega društva za kakovostno starost Ribnica, ki deluje v okviru inštituta Antona Trstenjaka. Ob priložnosti je izšla tudi knjižica o projektu. Razstava je na ogled do konec novembra.
 
Vljudno vabljeni!
Per saperne di più
 

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Titolo

Razstava: Domoljub iz našega kraja – Dr. Janez Oražem

Data di evento

Razstava bo na ogled do 5. decembra 2020.

Posizione

Ribnica

Contatti

Domen Češarek

Categorie

Mostra

Data di pubblicazione

24.11.2020 11:15

Ultima modifica

24.11.2020 11:15

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam