skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj vas v torek, 22. junija 2021, ob 19.30 vabi na prireditev in otvoritev razstave ob dnevu državnosti Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno. 

V pogovoru z Martinom Ozmecem in Davorinom Jukićem bomo obujali spomine in takratne dogodke ter predstavili istoimensko publikacijo Tjaše Mrgole Jukić. Ob tej priložnosti bo Davorin Jukić knjižnici predal zbirko zvočnih posnetkov Radia Ptuj, ki so nastali v času 10-dnevne vojne za Slovenijo in so svojevrsten zgodovinski vir o takratnem dogajanju na Ptujskem in Ormoškem.

Prisotne bo nagovorila Nuška Gajšek, županja Mestne občine Ptuj. Program bodo popestrili ženski pevski zbor Lilith ter Monika in Primož Kelenc.

Razstava fotografij Martina Ozmeca iz časa vojne za Slovenijo, obogatena z zvočnimi posnetki, bo na ogled od 22. 6. do 2. 7. 2021 v razstavišču knjižnice.

V primeru slabega vremena bo prireditev v razstavišču za vabljene goste. Obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Titolo

Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno

Data di evento

22. junij 2021, ob 19.30

Posizione

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

Data di pubblicazione

17.06.2021 14:53

Ultima modifica

17.06.2021 15:58

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam