skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Naprej v preteklost

 

Slovenski muzeji in galerije so v času epidemije koronavirusa svojo dejavnost preselili na splet, a njihovo osnovno poslanstvo še naprej ostaja oseben stik obiskovalca z dediščino. V času med 17. in 23. avgustom 2020 organizirajo vseslovensko akcijo NAPREJ V PRETEKLOST, v okviru katere bodo na spletu, družbenih omrežjih in v muzejih pripravili številne predstavitve svojega dela. 

Akciji se pridružuje tudi Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož, ki v četrtek, 20. avgusta 2020, ob 10. uri vabi na Ptujski grad, na javno vodstvo po grajskih zbirkah. Vodstvo je namenjeno odraslim obiskovalcem in je v sklopu akcije brezplačno. Udeleženci plačajo znižano ceno vstopnine 3,00 EUR na osebo. Število udeležencev je omejeno, obvezna je prijava na naslov: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

V sklopu akcije bodo na Facebooku in Instagramu pod ključnikom #naprejvpreteklost objavljene zanimivosti o muzeju. Obiskovalcem so na voljo tudi videoposnetki na muzejskem Youtube kanalu, virtualne vsebine na muzejski spletni strani ter ogled muzejskih e-publikacij.

Družine z otroki vabijo tudi na delavnico na temo antične Petovione, ki jo bodo izvajali od 21. do 23. avgusta 2020 v Otroškem taboru na Rimskih igrah..

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Titolo

Naprej v preteklost

Data di evento

17.–23. avgust 2020

Posizione

Ptujski grad

Categorie

Educazione

Data di pubblicazione

17.08.2020 16:08

Ultima modifica

17.08.2020 16:14

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam