skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Domoznanske novitete - projekt PIŠK MS

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota na svoji spletni strani ponuja novo storitev, ki smo jo poimenovali Domoznanske novitete. Gre za predstavitev in promocijo novega domoznanskega gradiva s Pomurja in Porabja, torej območja, ki ga Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota s svojo dejavnostjo pokriva.  

Per saperne di più

Namen te oblike promocije in pristopa podajanja informacij v virtualnem svetu je, da se ob bok starejšemu domoznanskemu gradivu, kateremu je v knjižnicah posvečena posebna pozornost, izpostavi tudi novo gradivo in približa vsem, ki jih nove izdaje z domoznanskega področja zanimajo, jih prebirajo, uporabljajo pri študiju in/ali delu. Domoznanske novitete bomo sprotno dopolnjevali, kakor bo gradivo, ki ga prejemamo na več načinov, prihajalo v knjižnico. Ob vsaki noviteti je podana informacija o izidu, naslovnica in kratek vpogled v publikacijo z osnovnimi bibliografskimi informacijami, za mlade in odrasle bralce. Ta oblika promocije novega domoznanskega gradiva je dobrodošla in koristna pridobitev tako za uporabnike, lokalno skupnost in tudi širše, kot tudi knjižničarje, ki posredujemo informacije o knjižničnem gradivu in iz njega.

Vabljeni k spoznavanju domoznanskih novitet v knjižnični domoznanski zbirki Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota.

Fotogalleria

Informazioni

Titolo

Domoznanske novitete - projekt PIŠK MS

Data di pubblicazione

24.06.2020 11:15

Ultima modifica

24.06.2020 11:15

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam