skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975. Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredn ...

Per saperne di più

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975.

Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredno spoznanje, da mora postati informacija vse bolj last vsakega delovnega človeka, vsakega občana."

Foto

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Status dei diritti d’autore

licenza CC BY-NC

Diritti d’autore

NT&RC

Posizione

Celje

Collezioni digitali che contengono questo elemento multimediale

Kardeljanske novosti
Seznam zaposlenih pri NT & RC

Data di digitalizzazione

15.11.2010 07:45

Data di pubblicazione

15.11.2010 08:45

Ultima modifica

06.08.2018 06:11

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam