skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Petnajst let pozneje

Petnajst let življenja v novih družbenih in ekonomskih razmerah je življenje časopisa dodobra zaznamovala; o tem morda v posebni zgodbi. Medijska hiša NT&RC, ki ustvarja tako radijski program kot časopis, ima v letu 2010 27 redno zaposlenih, od tega je 11 novinarjev in urednikov. Za vsebino skrbi poleg njih še 20 do 30 rednih honorarnih sodelavcev, zunanji sodelavci skrbijo tudi za tehnično plat časopisa.

Per saperne di più
Od 1. februarja 2005 časopis izhaja pogosteje. Prej tradicionalni četrtkov tednik po novem izhaja dvakrat tedensko (ob torkih in četrtkih). Naklada časopisa je 15 000 izvodov. Na vsem območju Savinjske regije imajo okoli 10 000 naročnikov, nekaj tudi iz ostale Slovenije in tujine. Vsekakor spodbudne številke glede na razvoj in konkurenco mlajših medijev, ki pokrivajo isti isti prostor. Novosti vzamejo svoj delež, vsega pa navadno nikoli. Vztrajnost se očitno splača.

Fotogalleria

Informazioni

Categorie

societa

Autore della collezione digitale

Janko Germadnik

Data di pubblicazione

22.11.2010 15:36

Ultima modifica

21.02.2018 07:50

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam