skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Oder treh herojev: dejavnosti za mlade

Mladi, otroci in najstniki so enakopravno vključeni v delo društva. Sodelujejo pri pripravi predstav za otroke in mlade kot igralci, izdelovalci lutk in drugo. Pri ustvarjanju jih usmerjajo mentorji. Mini lutkovni oder pripravlja srečanja s skupinami otrok iz vrtca, ki spoznavajo kako nastane lutkovna predstava.

Per saperne di più

KUD Pirniče je v sodelovanju s Ciciglejem devet let organiziralo lutkovni festival Lutkovni pristan in otroke povabilo na skoraj sto predstav, ki so otroke popeljale v čarobni svet lutk. Na festivalu so sodelovale gledališke skupine z vsega sveta, ki so predstavile najrazličnejše lutkarske tehnike.

V društvu imajo kar dve lutkovni sekciji, Lutkovni oder in Mini lutkovni oder. Malo starejši mladi pa se vključujejo v sekcijo Oder mladih kjer se srečajo z resnim gledališkim delom.

Največji uspešnici KUD Pirniče za mladino sta bili Leteča žaba za otroke in Evgen za mlade.

Vir: KUD Pirniče, Peter Militarev

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Categorie

cultura
teatro

Pubblicato da

Knjižnica Medvode

Autore della collezione digitale

Tatjana Mavrič

Password

AMATERSKO GLEDALIŠČE, GLEDALIŠKI PLAKATI, LUTKOVNO GLEDALIŠČE, kulturno-umetniška društva, KUD Pirniče, Pirniče, Medvode

Data di pubblicazione

08.11.2018 08:08

Ultima modifica

08.11.2018 07:34

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam