Mappa  

"Pod rožnato planino..." Pevski oddih pod Slavnikom, 1986

Ilirsko bistriški planinci smo bili včasih redni udeleženci pohodov na 1028 m visok Slavnik. Pohod že 41 let uspešno organizira Obalno planinsko društvo Koper. Bistriški planinci so po navadi izbrali pot iz Skadanščine in v dobri uri in pol dosegli vrh, kjer obalni planinci, pripravijo krajšo slovesnost s kulturnim programom in podelijo spominske značke za večkratno udeležbo na pohodu. Na sliki udeležba skupine starejših planink, dragocenih pevk, ki so nam s petjem polepšale marsikateri pohod v gore. Za petje ...

Per saperne di più

Ilirsko bistriški planinci smo bili včasih redni udeleženci pohodov na 1028 m visok Slavnik. Pohod že 41 let uspešno organizira Obalno planinsko društvo Koper. Bistriški planinci so po navadi izbrali pot iz Skadanščine in v dobri uri in pol dosegli vrh, kjer obalni planinci, pripravijo krajšo slovesnost s kulturnim programom in podelijo spominske značke za večkratno udeležbo na pohodu.

Na sliki udeležba skupine starejših planink, dragocenih pevk, ki so nam s petjem polepšale marsikateri pohod v gore. Za petje so izkoristile tudi kratek oddih na poti proti vrhu Slavnika.

Na sliki, planinske pevke in pevec, z leve: Ada Rolih, Mara Cubr, Darinka Šajn, Stana Božič in zakonca Jože in Jožica Knafelc.

(vč/ 441 slika: foto Vojko Čeligoj)

Picture

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Pubblicato da

Vojko Čeligoj

Autore del materiale originale

Vojko Čeligoj

Periodo mostrato nella foto

1986

Quando è stata scattata

XX secolo

Persone nella foto

skupina planink pevk

Parole chiave

Pohod na Slavnik, planinci

Data di pubblicazione

13.11.2019 17:41

Ultima modifica

14.11.2019 07:37

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam