Mappa  

Planinski mentorji duše planinske dejavnosti z mladino,

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«. Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marija ...

Per saperne di più

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«.

Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marijan Čeligoj  sta se v imenu Mladinskega odseka PD zahvalila mentorjem za njihovo plemenito delo z mladimi in jim vročila drobna darila.

Z leve: Marijan Čeligoj, Ivan Valenčič, Tončka Novak, Fani Čemažar, Marija Novak, delegatka MK PZS   iz PD Koper planinka mentorica Gorupova iz Kopra in Mirjam Čeligoj načelnica MO PD Ilirska Bistrica. 230/tekst in foto: vč, 

Picture

Posizione

Informazioni

Pubblicato da

Vojko Čeligoj

Autore del materiale originale

Vojko Čeligoj

Periodo mostrato nella foto

1984

Quando è stata scattata

Dopo la Seconda Guerra Mondiale

Persone nella foto

Planinski mentorji Mirjam Čeligoj

Parole chiave

Mentorji, Mirjam Čeligoj

Data di pubblicazione

29.03.2017 08:12

Ultima modifica

09.05.2017 10:50

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam