Mappa  

V otroškem vozičku leta 1960

Na fotografiji je Majda Zidar v otroškem vozičku in mama Zofija Zidar. Posneta je bila leta 1960 na dvorišču pred domačo hišo v Župeči vasi. Posebno pozornost velja nameniti vozičku, ki je bil značilen za takratno obdobje.  Otroški vozički so se skozi zgodovino spreminjali in modernizirali.  Prvi so imeli leseno ogrodje in kolesa, košara pa je bila pletena.  V malo manj kot 300 letih so naredili ogromen korak naprej v razvoju. Od otroških kočij, ki so jih vlekle živali, smo prišli do modernih, ...

Per saperne di più

Na fotografiji je Majda Zidar v otroškem vozičku in mama Zofija Zidar. Posneta je bila leta 1960 na dvorišču pred domačo hišo v Župeči vasi. Posebno pozornost velja nameniti vozičku, ki je bil značilen za takratno obdobje. 

Otroški vozički so se skozi zgodovino spreminjali in modernizirali.  Prvi so imeli leseno ogrodje in kolesa, košara pa je bila pletena.  V malo manj kot 300 letih so naredili ogromen korak naprej v razvoju. Od otroških kočij, ki so jih vlekle živali, smo prišli do modernih, varnih, udobnih ter kakovostnih otroških vozičkov. 

Fotografijo je prispevala Mateja Kus. 

Picture

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Pubblicato da

Sabina Stanič

Autore del materiale originale

Neznan

Periodo mostrato nella foto

1960

Quando è stata scattata

XX secolo

Dove

Cerklje ob Krki

Persone nella foto

Majda Zidar, Zofija Zidar

Parole chiave

otroški vozički, otroštvo, Župeča vas, Cerklje ob Krki

Data di pubblicazione

07.11.2018 11:24

Ultima modifica

07.11.2018 11:24

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam