Mappa  

Ob otroškem vozičku«, Celje, ok. 1955

V stanovanju Jenšterletovih na Zidanškovi (danes Gosposki) v Celju je bilo vedno živahno. Po zaslugi očeta Vincenca se je v družinskih albumih ohranilo mnogo predragocenih fotografij, med njimi tudi ta, na kateri so se ob zanimivem otroškem vozičku fotografskemu aparatu nastavili mama Elizabeta, sinova Jani in Vincenc, ml.  V ozadju pri vratih je deklica Tatjana, hči zakoncev Bevčič, sosedov, s katerimi so si Jenšterletovi delili hodnik in stranišče. Družini sta se zelo lepo razumeli, po odselitvi Bevčičevih pa so st ...

Per saperne di più

V stanovanju Jenšterletovih na Zidanškovi (danes Gosposki) v Celju je bilo vedno živahno. Po zaslugi očeta Vincenca se je v družinskih albumih ohranilo mnogo predragocenih fotografij, med njimi tudi ta, na kateri so se ob zanimivem otroškem vozičku fotografskemu aparatu nastavili mama Elizabeta, sinova Jani in Vincenc, ml. 

V ozadju pri vratih je deklica Tatjana, hči zakoncev Bevčič, sosedov, s katerimi so si Jenšterletovi delili hodnik in stranišče. Družini sta se zelo lepo razumeli, po odselitvi Bevčičevih pa so stiki žal zamrli.

Prispevala: Cvetka Jenšterle 

Picture

Posizione

Informazioni

Autore del materiale originale

Vincenc Jenšterle

Periodo mostrato nella foto

ok. 1955

Quando è stata scattata

XX secolo

Dove

Celje

Persone nella foto

Elizabeta Jenšterle, Jani Jenšterle, Vincenc Jenšterle, ml., Tatjana Bevčič

Parole chiave

otroški vozički, otroci, otroštvo, mama

Data di pubblicazione

15.03.2019 12:33

Ultima modifica

15.03.2019 17:58

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam