Mappa  

Na sprehodu v Mestnem parku

Sprehodi po Mestnem parku so bili pogosti, pravzaprav so bili vsakodnevni. Včasih so se zaključili na igralih, včasih kje pri katerem od ribnikov, včasih že pri tistem, ki je bil in je še - čez cesto od domače hiše. Posenetek je nastal, ko se je mama navdušila za beleženje družinskih utrinkov z domačo kamero. Prav ob tem sprehodu pa se je hčerki na posnetku pridružila še neka druga deklica, hči znancev.  Očitno jeseni sta za okras posnetku vsaka pobrali en odpadli kostanjev list, ki jih je bilo naokrog v izobilju. Paviljon p ...

Per saperne di più

Sprehodi po Mestnem parku so bili pogosti, pravzaprav so bili vsakodnevni. Včasih so se zaključili na igralih, včasih kje pri katerem od ribnikov, včasih že pri tistem, ki je bil in je še - čez cesto od domače hiše.

Posenetek je nastal, ko se je mama navdušila za beleženje družinskih utrinkov z domačo kamero. Prav ob tem sprehodu pa se je hčerki na posnetku pridružila še neka druga deklica, hči znancev. 

Očitno jeseni sta za okras posnetku vsaka pobrali en odpadli kostanjev list, ki jih je bilo naokrog v izobilju. Paviljon pa je itak ultimativna kulisa. 

Picture

Posizione

Informazioni

Pubblicato da

Jerneja Ferlež

Autore del materiale originale

Marija Hederih

Periodo mostrato nella foto

zgodnja 70-ta leta 20. stoletja

Quando è stata scattata

XX secolo

Persone nella foto

Nejka Hederih

Parole chiave

Mestni park, paviljon, otroci, paviljon, otroci

Data di pubblicazione

06.08.2019 19:46

Ultima modifica

06.08.2019 19:46

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam