skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Moja pokojna tašča in tast Škoflek

Moj mož Marjan je bil  tretji oz. najmlajši  otrok mame Ane in očeta Ignaca. Kot najmlajši in "ne načrtovan" so ga imeli zelo radi in se bali zanj.  Najstarejši pokojni  brat Milan je bil dvajset let starejši, sestra Milena pa deset let, ki se je z njim največ igrala. Tašča je bla gospodinja skrbela je za družino, tast je bil šofer,ki je ponosno opravljal poklic,ki je v tistih časih bil zelo spoštovan. Tašča in tast sta me zelo lepo sprejela,ko sem vstopila v njihovo družino leta 1980. Z ...

Per saperne di più

Moj mož Marjan je bil  tretji oz. najmlajši  otrok mame Ane in očeta Ignaca. Kot najmlajši in "ne načrtovan" so ga imeli zelo radi in se bali zanj.  Najstarejši pokojni  brat Milan je bil dvajset let starejši, sestra Milena pa deset let, ki se je z njim največ igrala.

Tašča je bla gospodinja skrbela je za družino, tast je bil šofer,ki je ponosno opravljal poklic,ki je v tistih časih bil zelo spoštovan.

Tašča in tast sta me zelo lepo sprejela,ko sem vstopila v njihovo družino leta 1980. Z možem sva si ustvarila družino, vsa leta smo se veliko družili. Bili smo spoštljivi en do druzga.

Čeprav sta že vrsto let pokojna se ju rada spomnim enako naša družina.

Picture

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Pubblicato da

Cvetka Škoflek

Periodo mostrato nella foto

1960

Quando è stata scattata

XX secolo

Persone nella foto

tašča Ana in tast Ignac

Parole chiave

tašča,tast

Data di pubblicazione

22.02.2021 13:58

Ultima modifica

22.02.2021 13:58

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam