Mappa  

Leon Štukelj in Antonija Sodja

Antonija Sodja se je srečala z g. Leonom Štukljem na njegovem domu. Obiskala ga je z namenom dobiti njegov podpis za njegovo knjigo Mojih sedem svetovnih potovanj. Leon Štukelj jo je prijazno sprejel ter se z njo pogovarjal več kot dve uri, čeprav se pred tem nista nikoli videla in poznala.  Leon Štukelj je bil rojen leta 1898 v Novem mestu in je umrl v Mariboru leta 1999 tik pred svojim stoprvim rojstnim dnem. Kot orodni telovadec je začel telovaditi pri sokolih in je od leta 1922 do 1936 sodeloval na sedmih svetovnih in treh olimpijskih igr ...

Per saperne di più

Antonija Sodja se je srečala z g. Leonom Štukljem na njegovem domu. Obiskala ga je z namenom dobiti njegov podpis za njegovo knjigo Mojih sedem svetovnih potovanj. Leon Štukelj jo je prijazno sprejel ter se z njo pogovarjal več kot dve uri, čeprav se pred tem nista nikoli videla in poznala. 

Leon Štukelj je bil rojen leta 1898 v Novem mestu in je umrl v Mariboru leta 1999 tik pred svojim stoprvim rojstnim dnem. Kot orodni telovadec je začel telovaditi pri sokolih in je od leta 1922 do 1936 sodeloval na sedmih svetovnih in treh olimpijskih igrah. Skupno je osvojil 11 zlatih, 7 srebrnih in 8 bronastih odličij.

Picture

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Autore del materiale originale

Štukelj

Periodo mostrato nella foto

1990

Persone nella foto

Leon Štukelj, Antonija Sodja

Parole chiave

šport, telovadba, gimnastika

Data di pubblicazione

25.01.2018 09:58

Ultima modifica

25.01.2018 10:00

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam