Mappa  

Družina Škoflek iz Celja, 1948

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom. Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar".  Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko". Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko po ...

Per saperne di più

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom.

Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar". 

Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko".

Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko pokroviteljska do brata Marjana.

Se pa še vedno veliko družimo in skupaj obujamo spomine na mlade dni.

Picture

Posizione

Informazioni

Pubblicato da

Cvetka Škoflek

Periodo mostrato nella foto

1948

Quando è stata scattata

XX secolo

Dove

Celje

Persone nella foto

Ana Škoflek, Ignac Škoflek, Milan Škoflek, Milena Škoflek

Parole chiave

družinske fotografije, spomini

Data di pubblicazione

29.08.2018 15:20

Ultima modifica

29.08.2018 16:56

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam