Mappa  

Brkini: V Smrjah so odprli nov sadovnjak, 1960

V jeseni 1960 so bila zaključena dela pri urejanju velikega sadnega kompleksa v okolici Smrij pod Premom.  Mnogi so si obetali obilo sadja, celo obuditev sadjarstva v Brkinih… Na sliki: Prizor z otvoritve sadovnjaka s častnimi gosti, ilirsko bistriškimi občinskimi funkcionarji  in predstavniki ministrstva  za kmetijstvo.   Na sliki z desne:  Rado Škrlj, s klobukom Anton Dolgan Branko, Albin Kuret, Ivan Valenčič Savo, predstavniki kmetijskega ministrstva ….   Pionirja iz OŠ Prem sta vsem gostom poklo ...

Per saperne di più

V jeseni 1960 so bila zaključena dela pri urejanju velikega sadnega kompleksa v okolici Smrij pod Premom.  Mnogi so si obetali obilo sadja, celo obuditev sadjarstva v Brkinih…

Na sliki: Prizor z otvoritve sadovnjaka s častnimi gosti, ilirsko bistriškimi občinskimi funkcionarji  in predstavniki ministrstva  za kmetijstvo.

 

Na sliki z desne:  Rado Škrlj, s klobukom Anton Dolgan Branko, Albin Kuret, Ivan Valenčič Savo, predstavniki kmetijskega ministrstva ….

 

Pionirja iz OŠ Prem sta vsem gostom poklonila cvetje in jima zaželela prijetno počutje v Brkinih. (312/vč)

Picture

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Pubblicato da

Vojko Čeligoj

Autore del materiale originale

nn

Periodo mostrato nella foto

1960

Quando è stata scattata

XX secolo

Persone nella foto

Gostje na otvoritvi sadovnjaka

Parole chiave

sadovnjak, gostje

Data di pubblicazione

19.11.2017 10:21

Ultima modifica

19.11.2017 10:21

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam