skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Turistično društvo Vojnik

Turistično društvo Vojnik je bilo v register vpisano leta 30. septembra 1976. Društvo je obstajalo že pred tem datumom vendar pod drugim imenom – Turistično olepševalno društvo (1956). Skozi vsa leta pred vpisom v register je društvo delovalo predvsem na urejanju in olepševanju okolice.

Osnovna naloga društva je bila animirati svoje člane ter druge občane Vojnika v prizadevanjih za čim lepši videz kraja in naselij v Občini Vojnik.

Vsako leto so se naloge društva dopolnjevale in rezultat dobrega sodelovanja med člani in vodstvom društva je doseglo vse to s čimer se lahko pohvalimo danes. Z aktivnim delovanjem v Občini Vojnik in prav tako izven nje je društvo poznano daleč naokrog.

Olvasás tovább

Osnovni namen Turističnega društva Vojnik je naslednji:

• pospeševanje razvoja turizma v skladu s splošnim gospodarskim in družbenim razvojem kraja ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja;

• izobraževanje članov društva in skrb za turistični in celostni razvoj znotraj občine;

• sodelovanje z ostalimi organizacijami pri ustvarjanju in izboljšanju materialnih in drugih pogojev za razvoj turizma v krajevni skupnosti;

• usmerjanje, organiziranje, vodenje akcij in predavanj za urejanje in olepšavo kraja, objektov in njihove okolice; ter vsakoletno podeljevanje priznanj za lepo okolje.

• pospeševanje splošne turistične propagande (info table, ipd) in informacijske dejavnosti (zloženke, brošure, razglednice, znamke, ipd);

• zastopati interese turističnih ponudnikov (turistične kmetije, ostala društva,…) in krajanov pri urejanju in predstavitvi društva in občine;

• spodbujati in pomagati pri usposabljanju turističnih ponudnikov in jih usmerjati k poenoteni ponudbi;

• sooblikovanje turistične ponudbe v kraju,

• splošno informacijska dejavnost,

• skrb za kulturno in naravno dediščino, ter zgodovino kraja,

Cilj delovanja društva je v dvigu kvalitete turistične ponudbe, v promociji doma in v tujini in dvigu ponudbe unikatnih izdelkov in pridelkov vseh ponudnikov v občini Vojnik.

 

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Kategória

Egyletek

Telefon

03 577 35 35

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó

Kovačič Stožir Nataša

A közzététel dátuma

02.10.2018 11:34

Legutóbbi módosítás

02.10.2018 11:34

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam