Térkép  

Razvojno združenje Repentabor

Razvojno združenje Repentabor, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 in šteje približno 130 članov v različnih sekcijah (balinarska, mladinci, vinarji, pevski zbor), je nadvse aktivno tudi na področju pohodništva, kulture in izdajanja publikacij.

Olvasás tovább

Razvojno združenje Repentabor je bilo ustanovljeno leta 2007 z namenom spodbujanja razvoja kraja in druženja prebivalcev vasi na območju Repentabra. Posebej smo ponosni na naš Združeni mešani pevski zbor, ki združuje pevce z obeh strani meje in sodeluje v kulturnih programih, ki spremljajo skoraj vsako prireditev v kraju, nastopa pa tudi na revijah v širšem prostoru Slovenije in na tujem. Naša igralska skupina prikazuje dogodke, vezane za življenje kraja, in neguje narečni jezik. Mladino in otroke združujemo ob ustvarjalnih delavnicah in sodelovanju na etnoloških prireditvah na Krasu. Pripravljamo tematsko pot Kamna in kamnarstva, ki bo prikazala življenje Repentabra skozi zgodovino in pospešila razvoj kamnarstva in turizma.

Fotó galéria

Digitális gyűjtemények

Hely

Információk

Kategória

Egyletek

Telefon

041 768 757

E-mail

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó

Bojana Vidmar

A közzététel dátuma

22.12.2017 14:13

Legutóbbi módosítás

22.12.2017 14:13

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam