skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Mariborska knjižnica

Mariborska knjižnica je splošna, javna knjižnica, ki jo sestavlja 19 knjižničnih enot in Potujoča knjižnica z bibliobusom. Knjižnice in bibliobus s svojimi postajališči pokrivajo široko razvejano območje osemnajstih občin (Maribor, Duplek, Hoče, Kungota, Lovrenc na Pohorju, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Starše, Šentilj in na širšem območju še Benedikt, Cerkvenjak, Oplotnica, Slovenska Bistrica, Makole in Sv. Ana). Bibliobus štirinajstdnevno obiskuje kraje, kjer v neposredni bližini ni stacionarnih knjižnic.

Olvasás tovább

Član katerekoli enote knjižnice lahko postane vsak občan, ne glede na starost, ob vpisu dobi izkaznico, s katero lahko koristi storitve v vseh enotah knjižnice in na bibliobusu. Ob vpisu mora poravnati stroške za izkaznico po veljavnem ceniku (do 15. leta brezplačno), letno članarino, izposoja knjižničnega gradiva in druge storitve pa so brezplačne.

Mariborska knjižnica s svojimi enotami ustvarja informacijska središča posameznih okolij, kjer so obiskovalcem vseh starosti ob knjigah na voljo še številne druge storitve.

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Kategória

Intézmények

Telefon

02/235 21 00

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó

Dragica Turjak

A közzététel dátuma

04.10.2007 13:13

Legutóbbi módosítás

25.07.2018 06:15

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam