skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

ERICo Velenje, Inštitut za ekološke raziskave

Osnovna dejavnost inštituta so raziskave in analize okolja, s katerimi ugotavljajo vplive na okolje in iščejo načine njihovega odpravljanja ali zmanjšanja.

Olvasás tovább

ERICo d.o.o., Inštitut zaekološke raziskave, je  v širšem prostoru ugledna institucija za celovitoobravnavo ekoloških izzivov. Osrednja dejavnost inštituta so storitve naokoljskih področjih, ki jih zahteva zakonodaja: Zakon o varstvu okolja,Nacionalni program varstva okolja, zakonodaja na področju voda, zraka, tal,odpadkov. K storitvam sodijo laboratorijskih analize in storitve, monitoringi,različne okoljske raziskave, programi varstva okolja, sanacijski programi,okoljsko in delovno izobraževanje, storitve vezane na okoljska vprašanja inprobleme, sonaravni in trajnostni razvoj ter ostalo. Celovit sistem kakovostiposlovanja inštituta je skladen z mednarodnimi standardi ISO 9001/2008,laboratorijska dejavnost pa s certifikatom SIST EN ISO/IEC 17025.

Fotó galéria

Digitális gyűjtemények

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Telefon

038981930

E-mail

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A közzététel dátuma

03.03.2010 12:32

Legutóbbi módosítás

21.01.2019 07:59

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam