skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Predavanje Elene Sofije Seničar: Je sodobni čas osamljenost, samota ali otopelost?

Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož vas v sodelovanju s Komendo Hierusalem Viteškega Reda jeruzalemskega templja vabi na predavanje priznane energetske terapevtke Elene Sofije Seničar z naslovom Je sodobni čas osamljenost, samota ali otopelost?, ki bo v četrtek, 2. novembra 2023, ob 17. uri v Knjižnici Ormož.

Elena Sofia Seničar je energetska terapevtka s priznanjem mednarodnega inštituta Bion o energetskem delovanju na človeka in materijo. S svojimi energetskimi terapijami dosega neverjetne rezultate, saj na osnovi matrice mentalnega telesa prebere informacije o fizični okvari telesa in organov in tako usmeri svoje delovanje na tisti del, ki je pomoči najbolj potreben. Pri svetovanju ljudi usmerja in jim svetuje pri različnih življenjskih situacijah, odnosih, partnerstvu, otrocih, dediščinah, podjetništvu …

Elena bo z nami delila lastne izkušnje energetskih terapij, predvsem na področju duševnega stanja pri ločitvi, izgubi bližnjega ali smrti, kako se zbuditi ali prebuditi, si postaviti nove cilje na novih temeljih.

Fotó galéria

Szűrési lehetőségek

Keresés

Tartalom típus

Kategória
Kategória
Kategória
Kategória
Kategória

Régió választása


2008 - 2024 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.